
Vinaigrettes en dressings kunnen op bijna dezelfde manier gebruikt worden, maar vinaigrettes - gemaakt met olie en azijn of citrussap - zijn meestal lichter en gezonder. Een makkelijke en verfrissende manier om je maaltijd nog lekkerder te maken!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
1 stuk(s)
Kipfilet
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Sinaasappel
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Mosterd
¼ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout





