Skip to main content
Bulgaarse yoghurt met een gouden kiwi en vijgen

Bulgaarse yoghurt met een gouden kiwi en vijgen

3.8
(36)

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

500 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Groene kiwi

60 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet)

25 gram

Gedroogde vijgenstukjes

Voedingswaarden

Energie (kJ)1510 kJ
Energie (kcal)361 kcal
Vetten14 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten41 g
waarvan suikers28.8 g
Vezels3 g
Eiwitten16 g
Zout0.5 g

Benodigdheden

Kleine kom

Instructies

1

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de ontbijtkommen. Schil de kiwi en snijd klein.

2

Verdeel de muesli, kiwi en vijgenstukjes over de Bulgaarse yoghurt.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders