Vinaigrettes en dressings kunnen op bijna dezelfde manier gebruikt worden, maar vinaigrettes - gemaakt met olie en azijn of citrussap - zijn meestal lichter en gezonder. Een makkelijke en verfrissende manier om je maaltijd nog lekkerder te maken!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Soja)
1 stuk(s)
Kipfilet
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Handsinaasappel
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Mini-komkommer
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Mosterd
¼ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.