Bladerdeegpakketjes met vegetarische kipkerrie
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Bladerdeegpakketjes met vegetarische kipkerrie

Bladerdeegpakketjes met vegetarische kipkerrie

met botersla, appel en zureroomdressing

De vegetarische kipstukjes hebben niet alleen de bite van vlees, maar ook dezelfde essentiële bouwstoffen: eiwitten, ijzer en vitamine B12 - zelfs carnivoren zullen het vlees niet missen!

Labels:
Veggie
Toegankelijk
Allergenen:
Tarwe
Selderij
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd40 minuten
Oventijd40 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

3 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

2.5 gram

Verse bladpeterselie

½ roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

80 gram

Vegetarische kipstukjes

¼ zakje(s)

Currypoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

0.12 head

Botersla

½ stuk(s)

Appel

25 gram

Biologische zure room

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

2.5 ml

[Plantaardige] melk

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Voedingswaarden

Energie (kcal)915 kcal
Energie (kJ)3827 kJ
Vetten58 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers14 g
Vezels3.8 g
Eiwitten28 g
Zout2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Koekenpan
Saladekom

Instructies

Couper
1

Préchauffez le four à 200°C. Écrasez ou émincez l'ail. Émincez l'oignon. Ciselez finement le persil plat. Déroulez la pâte feuilletée sur la plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé. Coupez 1/2 rouleau de pâte feuilletée par personne. Coupez chaque 1/2 rouleau en 3 bandes égales pour former 3 feuilletés par personne.

Préparer
2

Faites chauffer 1/2 cs d'huile d'olive par personne dans la poêle. Faites-y revenir l'oignon et l'ail 2 minutes. Ajoutez les émincés végétariens et 1/4 du sachet de curry en poudre par personne. Faites cuire 3 minutes. Salez et poivrez. Pendant ce temps, coupez grossièrement la laitue. Coupez la pomme en quatre, retirez-en le trognon et détaillez-la en dés.

Tip: Appel bevat pectine. Dit is een fermenteerbare vezel die zorgt voor een gezonde darmflora - goed voor je cholesterolgehalte en je immuunsysteem.

Apprêter la garniture
3

Mélangez 2/3 de la crème aigre, la moitié du persil plat et de la pomme aux émincés végétariens. Assaisonnez de sel et de poivre à votre goût.

Enfourner les feuilletés
4

Disposez 2 cs d’émincés végétariens au curry sur chaque moitié de pâte. Repliez l'autre moitié sur la garniture et appuyez délicatement sur les côtés avec une fourchette. Badigeonnez le dessus d'un peu de lait. Enfournez les feuilletés 20 à 25 minutes, ou jusqu’à ce qu'ils soient cuits.

Préparer la salade
5

Dans le saladier, mélangez le reste de crème aigre avec 1/2 cs d'huile d'olive vierge extra par personne. Salez et poivrez. Ajoutez la laitue, le reste des dés de pomme et la moitié du persil plat, puis mélangez-les bien à la vinaigrette.

Servir
6

Servez 3 feuilletés par personne sur les assiettes et la salade en accompagnement.

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie–inname? Serveer dan per persoon 2 bladerdeegpakketjes en bewaar het overige pakketje voor de lunch of als tussendoortje de volgende dag.