Bananensplit met yoghurt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bananensplit met yoghurt

Bananensplit met yoghurt

Met meergranen- en chocoladevlokken

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd5 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

250 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

90 gram

Meergranenvlokken

(Bevat Gluten)

25 gram

Chocoladevlokken

(Bevat Soja, Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)426 kcal
Vetten9 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

Halveer de banaan in de lengte.

2

Verdeel de banaanhelften over de borden en verdeel de yoghurt over de banaan.

3

Bestrooi met de meergranen en chocoladevlokken.