Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Ken jij de onweerstaanbare combinatie van chocolade met zout al? Na dit recept wil je nooit meer anders. Je maakt gemakkelijk een chocoladebeslag voor luchtige brownies en voegt daar gezouten amandelen en witte-chocoladedruppels aan toe. Even in de oven en... genieten maar!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
400 gram
Mix voor chocoladecake
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine)
40 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
100 gram
Witte-chocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
[Plantaardige] boter
Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.
Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.
Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.