
De peperige, lichtbittere smaak van rucola gaat mooi samen met de mildere smaak en delicate textuur van veldsla. De perfecte combinatie voor een evenwichtige en smaakvolle salade!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ stuk(s)
Knolselder
(Bevat: Selderij)
½ stuk(s)
Witloof
20 gram
Rucola en veldsla
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Gedroogde cranberry's
(Kan bevatten: Pecannoten, Walnoten, Noten, Cashewnoten, Paranoten, Macadamianoten, Pinda's, Sesamzaad, Amandelnoten, Hazelnoten, Pistachenoten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Wittewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout



