Skip to main content
Cheesy wraptosti met salami en mozzarella

Cheesy wraptosti met salami en mozzarella

2 porties | met pesto en tomaat

4.8
(28)

.

Labels:
Recept
Allergenen:
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)

80 gram

Pesto genovese

(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)

1 stuk(s)

Tomaat

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

6 plak(ken)

Salami

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden

Energie (kJ)3214 kJ
Energie (kcal)768 kcal
Vetten53.3 g
waarvan verzadigd15.5 g
Koolhydraten44.9 g
waarvan suikers3 g
Vezels2.9 g
Eiwitten25.3 g
Zout2.6 g
Potassium80.9 mg
Calcium3.8 mg
Iron0.1 mg

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1
  • Leg elke tortilla plat neer en snijd met een mes vanuit het midden naar de rand van de wrap.
  • Snijd de tomaat in dunne plakjes.
  • Snijd de mozzarella in plakjes. 
2
  • Beleg de eerste kwart van de tortilla, links van de inkeping, met salami.
  • Beleg de kwart tortilla recht onder de salami met de kaas.
  • Beleg de volgende kwart tortilla, rechts van de kaas, met de plakjes tomaat.
  • Besmeer de laatste kwart tortilla met de pesto.
3
  • Vouw de kwarten één voor één voorzichtig om, zodat er een driehoekige wrap ontstaat: vouw eerst het gedeelte met de salami over het deel met de kaas.
  • Vouw daarna over de tomaten en als laatste over de pesto. Duw de tortilla voorzichtig plat.
4
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de driehoekige wraps 2 - 3 minuten per kant, tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
  • Serveer de wraptosti op een bord. 

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders