topBanner
Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

met oosterse groentemix, verse koriander en pinda's

Supersnel
Lees meer

Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!

Labels:Lekker snel
Allergenen:Glutenbevattende granenSesamzaadSojaPinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 cm

Verse gember

200 g

Kippendijreepjes

20 g

Mix van ui en knoflook

200 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

400 g

Oosterse groentemix

1 zakje

Javaanse wokpasta

(BevatGlutenbevattende granen, Sesamzaad, Soja)

1 zakje

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

5 g

Verse koriander

30 g

Gezouten pinda's

(BevatPinda's)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

1.5 el

Ketjap

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2798 kJ
Energie (kcal)669 kcal
Vetten33.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers24.0 g
Vezels7.6 g
Eiwitten29 g
Cholesterol0 mg
Zout2.6 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de udonnoedels. Schil de gember en rasp of snijd fijn.

2

Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de gember, de kippendijreepjes en de ui-knoflookmix 3 - 5 minuten. Voeg de laatste minuut 3/4 el ketjap per persoon toe. Kook ondertussen de udonnoedels 2 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

3

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok en roerbak 2 minuten mee. Voeg de udonnoedels, Javaanse wokpasta en de zoete Aziatische saus toe aan de wok en verhit het geheel nog 1 minuut. Schep goed om en voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.

4

Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de koriander en de pinda's.