Javaanse wokpasta is een smaakvolle mix van specerijen die vaak wordt gebruikt in de Indonesische keuken. Met ingrediënten als knoflook, tomaat en citroengras voegt het een heerlijke, kruidige basis toe aan wokgerechten, curry's en stoofschotels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Endvogel in saus
45 ml
Kokosmelk
½ stuk(s)
Vers citroengras
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
75 gram
Witte langgraanrijst
⅓ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Wortel
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¾ tl
Gemalen kurkuma
4 el
Wittewijnazijn
150 ml
Water
½ el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Pikante rode saus
naar smaak
Peper en zout