Pico de gallo betekent in het Spaans “hanenbek”; het wordt zo genoemd omdat het oorspronkelijk werd gegeten door de kleine stukjes tussen duim en vinger samen te knijpen - een vorm die wat lijkt op een hanenbek!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Volkoren tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Groene puntpaprika
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
¼ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
25 gram
Kruidenkaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Paprikapoeder
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
¾ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak deze dan mee met de andere groenten in de volgende stap.