Skip to main content
Turkse yoghurt met passievrucht, vijgen en pompoenpitten

Turkse yoghurt met passievrucht, vijgen en pompoenpitten

3.7
(54)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 ml

Labne

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

50 gram

Meergranenvlokken

(Bevat: Gluten)

2 stuk(s)

Passievrucht

25 gram

Gedroogde vijgenstukjes

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)337 kcal
Energie (kJ)1410 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten30 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer als laatste met de vijgenstukjes en pompoenpitten.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders