HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTuna Melts Met Tomaat En Mais
topBanner
Tuna melts met tomaat en mais

Tuna melts met tomaat en mais

met zelfgemaakte tonijntopping en frisse salade

Lees meer

De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van onze tosti - met tonijn, mais en gesmolten kaas, het perfecte comfortfood!

Labels:Lekker snelFamilie
Allergenen:VisEiMosterdGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

100 gram

Mais in blik

160 gram

Tonijn in water

(BevatVis)

1 stuk(s)

Rode ui

3 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Mayonaise

(BevatEi, Mosterd)

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenEi, Lupine, Melk, Noten, Sesam, Soja)

50 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

40 gram

Mesclun

2 tl

Paprikapoeder

2 tl

Olijfolie met balsamico

(BevatSulfiet)

Zelf toevoegen

2 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2998 kJ
Energie (kcal)716 kcal
Vetten34.0 g
waarvan verzadigd8.0 g
Koolhydraten66 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels8 g
Eiwitten31 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Kleine kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Laat de mais uitlekken en weeg af. Laat ook de tonijn uitlekken. Snipper de rode ui en snijd de tomaat in blokjes.

2

Meng in een kom de tonijn met de mais, mayonaise, de helft van de tomaat en de helft van de rode ui. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de broodjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Beleg met de tonijnsalade. Meng in een kleine kom de geraspte kaas met 1 tl paprikapoeder per persoon. Verdeel de geraspte kaas met paprikapoeder over de tuna melts en bak 6 - 8 minuten in de oven.

3

Maak in een saladekom een dressing van de olijfolie met balsamico, peper, zout en 1 tl mosterd per persoon. Meng de rest van de rode ui en tomaat met de dressing. Meng vlak voor het serveren de mesclun met de dressing.

4

Verdeel de tuna melts over de borden. Serveer met de salade.