
Haal de Mexicaanse zomer bij jou in huis met deze knapperige taco's. Dit gerecht zal bij jong en oud in de smaak vallen en het staat binnen een handomdraai op tafel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Gekruid rundergehakt
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
½ stuk(s)
Limoen
40 gram
Gesneden rode ui
½ stuk(s)
Paprika
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Kidneybonen hebben van alle bonen het hoogste vezelgehalte. Per 100 gram bevatten ze bijna 1/3 van de ADH.

Tip: Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui mee met de bonen.

