
In dit recept gebruik je naanbrood om heerlijke, knapperige croutons te maken - een leuke draai die laat zien hoe veelzijdig naan kan zijn, en een geweldige toevoeging aan deze soep à la dahl!
75 gram
Rode splitlinzen
()
90 ml
Kokosmelk
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
2 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Sojascheuten
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Vers citroengras
5 gram
Gemberpuree
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ stuk(s)
Naan
()
5 gram
Verse koriander
()
5 gram
Ongezouten pinda's
( )
¼ el
Olijfolie
400 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
naar smaak
Pikante rode saus [zoals sriracha]
naar smaak
Peper en zout



