Fan van tomaat? Deze soep bevat maar liefst drie soorten! Met gewone tomaat, cherrytomaten en semi-gedroogde tomaten geef je deze klassieker een extra intense smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 stuk(s)
Knoflookteen
4 stuk(s)
Tomaat
60 gram
Semi-gedroogde tomaten
⅔ zakje(s)
Paprikapoeder
250 gram
Rode cherrytomaten
2 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(BevatGerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Eieren)½ zakje(s)
Gedroogde oregano
50 gram
Geraspte belegen kaas
(BevatMelk (inclusief lactose))50 gram
Biologische zure room
(BevatMelk (inclusief lactose))1 el
Honing
1.5 stuk(s)
Groentebouillonblokje
2 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
2 el
Zonnebloemolie
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje.
Tip: Zorg ervoor dat de koekenpan goed heet is voordat je de broodblokjes toevoegt. Zo worden ze lekker knapperig.