Skip to main content

Soto ayam

with homemade crispy fried onions and lime

Kokosmelk geeft niet alleen een romige en rijke textuur aan soepen, maar ook een beetje natuurlijke zoetheid. Het brengt kruiden in balans en versterkt smaken.

Allergenen:
Ei
Soja
Mosterd

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

90 ml

Kokosmelk

1 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ stuk(s)

Wortel

50 gram

Gesneden spitskool

75 gram

Witte langgraanrijst

1 stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Kippendijreepjes

½ stuk(s)

Limoen

1 stuk(s)

Ui

25 gram

Gele currypasta

(Bevat: Soja, Mosterd Kan bevatten: Mosterd, Soja)

½ zakje(s)

Gele currykruiden

Zelf toevoegen

300 ml

Zoutarme kippenbouillon

1 el

Zonnebloemolie

½ el

Ketjap of zoete sojasaus

naar smaak

Pikante rode saus

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)4181 kJ
Energie (kcal)999 kcal
Vetten54.5 g
waarvan verzadigd22 g
Koolhydraten91.5 g
waarvan suikers19.5 g
Vezels8.7 g
Eiwitten35.7 g
Zout3.4 g

Benodigdheden

Pan
Soeppan met deksel
Koekenpan

Instructies

1
2
3
4

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders