De spitskool zit al gesneden in je box. Hierdoor zet je gemakkelijk een lekkere maaltijd op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Wienerschnitzel van varkensvlees
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
70 gram
Gesneden spitskool
½ stuk(s)
Wortel
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Sjalot
1 cm
Verse gember
½ el
Suiker
180 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
1 el
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nóg fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Tip: Kookt de rijst snel droog? Voeg dan extra water toe. Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Tip: Tip 1: Wees niet te zuinig met de roomboter, anders komt de paneerlaag van de schnitzel los tijdens het bakken. Tip 2: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de teriyakisaus toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.
Tip: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden én gezonde spieren.