Halloumi is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Volkoren couscous
¼ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Halloumi
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Courgette
10 gram
Verse bladpeterselie en munt
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Yoghurt-tahinsaus
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan natriumarme bouillon of gebruik de helft van de halloumi. De overige halloumi is lekker gebakken op een broodje.
Tip: Zorg ervoor dat je pan goed heet is voordat je gaat bakken, anders kan het zijn dat de halloumi uitloopt.