
Wist je dat de zoete aardappel meer betacaroteen, oftewel pro-vitamine A, bevat dan de gewone aardappel? Deze stof zorgt voor de oranje kleur van de zoete aardappel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse bladpeterselie
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
25 gram
Biologische zure room
25 gram
Chorizoblokjes
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 stuk(s)
Kipfilet met tuinkruiden en knoflook
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Zowel gewone als zoete aardappelen zijn rijk aan vitaminen en mineralen, zoals zink, ijzer, kalium en vitamine B en C. Wist je dat zoete aardappel daarnaast ook veel vitamine A bevat? Goed voor gezonde ogen en een sterk afweersysteem.

Tip: Door het bakken van de kipfilet in dezelfde pan neemt die veel smaken op.

