
Radijsjes zijn lekker rauw, maar ook wanneer je ze kookt, stooft of bakt. Door ze te verhitten verdwijnt hun pittige smaak en worden ze zoeter.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
100 gram
Biefstukreepjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Wortel
½ bosje(s)
Radijs
5 gram
Munt, koriander en Thais basilicum
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Tarwe, Soja)
5 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Tarwe, Gluten, Soja)
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
1 tl
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Pikante rode saus [zoals sriracha]
naar smaak
Peper en zout



