Door een ruitjespatroon in het vruchtvlees van de courgette te snijden, zorg je ervoor dat de courgette gelijkmatig gaart en smaken absorbeert. Deze techniek is perfect om te grillen, bakken of braden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Paprikareepjes
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Gemengde bonen
100 gram
Passata
20 gram
Pesto genovese
(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
75 gram
Jasmijnrijst
25 gram
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ tl
Suiker
25 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is het lastig om 25 ml bouillon per persoon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.