Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken en je kunt het zelfs rosé eten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
100 gram
Varkenshaasstukjes
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
2 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Pikante rode saus
1.5 el
Zonnebloemolie
250 ml
Water
1 el
Water voor saus
1 tl
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.