Rigatoni - de naam van deze pastasoort komt van het Italiaanse woord rigato, dat gestreept betekent.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
90 gram
Rigatoni
50 ml
Culinaire room
½ stuk(s)
Aubergine
20 gram
Tomatentapenade
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
20 gram
Rucola
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Bloem
naar smaak
Peper en zout
60 ml
Zoutarme groentebouillon
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer en vitamine C?
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 60 g pasta per persoon in dit recept. Van de overige pasta kun je de volgende dag een salade maken of het verwerken in een soep.