
Laksa is een Maleisisch gerecht, maar populair in heel Zuidoost-Azië. Het bestaat uit noedels geserveerd in een currysaus of warme soep. De frisse aroma's maken dit gerecht helemaal af!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Courgette
25 gram
Sojascheuten
½ stuk(s)
Limoen
2.5 gram
Thais basilicum
½ stuk(s)
Vers citroengras
½ zakje(s)
Groene currykruiden
½ zakje(s)
Gedroogde laos
125 ml
Kokosmelk
½ el
Zonnebloemolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout



