Eet je de pasta graag al dente? Zorg dat je ruim water, hard genoeg aan de kook hebt - zo gaat het niet van de kook af als je de pasta toevoegt en kun je de kooktijd preciezer timen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Penne
100 ml
Room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
75 gram
Spinazie
80 gram
Warmgerookte zalmsnippers
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
¼ stuk(s)
Citroen
2.5 gram
Verse dille
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
0.13 stuk(s)
Zoutarm visbouillonblokje
Tip: Wist je dat de meeste vitaminen en mineralen in het groene deel van de prei zitten? Niet weggooien dus! Het bevat veel vitamine B6, belangrijk voor je spieren én goed voor je immuunsysteem.
Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan 75 g penne per persoon en gebruik 75 ml slagroom voor de saus. De overige penne kunnen bijvoorbeeld in een salade de volgende dag en de slagroom in een soep.