Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.25 cm
Verse gember
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Ui
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Zalmfilet
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
½ stuk(s)
Paksoi
1 el
Bruine basterdsuiker
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je langer de tijd? Laat de zalm dan langer marineren, zodat hij nog meer van de smaken opneemt.
Tip: Door de zalm is dit gerecht rijk aan omega 3-vetzuren en vitamine D. Omega 3-vetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten en vitamine D helpt bij de opname van calcium voor sterke botten.
Tip: Wil je meer saus? Voeg dan een scheutje water toe aan de pan met marinade.