HelloFresh
topBanner
Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

met courgette en gele paprika

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Balans
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuks

Courgette

1 stuks

Gele paprika

100 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

2 zakje

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

160 g

Kipgehakt met Indonesische kruiden

20 g

Cashewstukjes

(BevatNoten)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2546 kJ
Energie (kcal)609 kcal
Vetten21.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers25.0 g
Vezels6 g
Eiwitten34 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Pan met deksel
Wok of hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Halveer de courgette in de lengte en snijd schuin in dunne halve plakken. Snijd de paprika in reepjes.

2

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur. Bak het kipgehakt 2 minuten. Voeg de knoflook, courgette en paprika toe en bak 6 - 8 minuten. Voeg de zoete Aziatische saus, gember en de sojasaus toe en meng goed.

3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 - 4 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan. Meng de noedels, groente en kipgehakt goed met elkaar en verhit nog 1 minuut op hoog vuur.

4

Verdeel de noedels over de borden. Garneer met de cashewstukjes.