INGREDIËNTEN: 100% rundvlees
BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren
HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
900 gram
Côte de bœuf
Haal de côte the boeuf minimaal een half uur vantevoren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf in met zout. Plaats het barbecuerooster hoog in de barbecue zodat de côte the boeuf straks hoger boven de kolen ligt en op middellaag vuur gegaard wordt. Leg de de côte the boeuf 20 - 40 minuten op het rooster. Haal de côte the boeuf van de barbecue wanneer deze bijna naar wens gaar is. Schep de kolen om zodat de heetste kolen bovenop liggen en verlaag het barbecuerooster tot net boven de kolen. Dep de côte the boeuf droog met keukenpapier en schroei in 3 - 6 minuten dicht, tot de buitenkant donkerbruin kleurt. Haal van de barbecue en laat voor serveren minimaal 5 minuten rusten. Breng op smaak met peper en zout.
Tip: In dit recept bereid je de côte the boeuf met een reversed sear techniek.