Vandaag bereid je een variant op pesto uit een potje door spinazie, basilicum, Grana Padano en cashewnoten te mixen tot huisgemaakte spinaziepesto.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Linguine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
125 gram
Rode kerstomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
¾ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenschijfjes voor lunch.
Weetje: Spinazie is een goede bron van ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.