
Basilicum associeer je misschien vooral met de Italiaanse keuken, maar het komt oorspronkelijk uit India. Daar ontstond het meer dan 4000 jaar geleden voordat het langzaam zijn weg vond naar Europa - en nu naar jouw bord!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Passata
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
1.5 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Citroen
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 el
[Plantaardige] boter
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Is de saus te droog? Voeg dan nog een beetje kookvocht toe.
