HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKoreaanse Wraps Met Biefstukpuntjes
topBanner
Koreaanse wraps met biefstukpuntjes

Koreaanse wraps met biefstukpuntjes

met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Lekker snelCaloriebewustFamilie
Allergenen:Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 stuk(s)

Rode peper

30 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

220 gram

Biefstukpuntjes

1 stuk(s)

Komkommer

5 gram

Verse koriander

½ stuk(s)

Limoen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(BevatGlutenbevattende granen)

150 gram

Witte kool en wortel

(Kan bevattenSelderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

4 el

Wittewijnazijn

2 tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2653 kJ
Energie (kcal)634 kcal
Vetten19.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels4 g
Eiwitten37 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Kom
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.

2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 – 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de stukjes biefstuk minimaal 15 minuten.

3

Snijd of schaaf ondertussen de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

4

Snijd ondertussen de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de biefstuk met marinade in 2 – 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en wat van de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.