
Het is tijd voor een taco-fiesta! Van een avocado vol gezonde vetten en zoute feta maak je een smeuïge, frisse salsa. Zet alles in aparte bakjes op tafel, zo kan iedereen zelf de perfecte taco samenstellen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Maiskolf
½ stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
3 stuk(s)
Tacoschelpen
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
100 gram
Gemengd gehakt
1 pak(ken)
Zwarte bonen
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Bak de mais dan in 1/4 el roomboter per persoon en bak het gehakt bij stap 3 zonder zonnebloemolie. Gebruik in dit geval wel een pan met een goede anti-aanbaklaag.



Tip: Dit gerecht bevat meer dan 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels. Vezels zorgen voor goed werkende darmen, een gezond cholesterolgehalte en je voelt je er lekker lang door verzadigd.