Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en dus makkelijk in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle rijke smaken op van dit Aziatische eenpansgerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
20 gram
Zoete Aziatische saus
220 gram
Verse udonnoedels
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
2 stuk(s)
Ei
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
¼ stuk(s)
Komkommer
15 gram
Gezouten pinda's
½ zakje(s)
Nasi-bamikruidenmix
5 gram
Verse koriander
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout