
Gele wortels zijn een oude wortelvariëteit die rijk is aan luteïne en bètacaroteen, wat ze hun zonnige kleur geeft. In tegenstelling tot oranje wortels, die later werden gekweekt, bieden gele wortels een mildere zoetheid.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
¼ bosje(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Gele wortel
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
75 gram
Jasmijnrijst
½ zakje(s)
Groene currykruiden
½ zakje(s)
Gedroogde laos
90 ml
Kokosmelk
4 stuk(s)
Gemengd-gehaktballetjes met Thaise kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Ei, Gluten, Mosterd, Soja)
½ zakje(s)
Gomasio-tuinkruidenmix
(Bevat: Sesamzaad, Selderij)
50 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
Bloem
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Peper en zout



