Snuffel eens aan de verse basilicum. Lekker hé?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Rundersaucijs met Italiaanse kruiden
90 gram
Fusilli
250 gram
Groentemix
1 tl
Gedroogde oregano
½ tl
Paprikapoeder
½ stuk(s)
Gepelde tomaten
3 leaves
Vers basilicum
25 gram
Belegen kaasplakken
1 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.
Snijd of pers de knoflook fijn. Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de Italiaanse runderworstjes 5 minuten rondom op middelhoog vuur. Haal uit de pan en bewaar apart.
Kook ondertussen de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
Verhit ondertussen de overige olijfolie in dezelfde wok of hapjespan met deksel en roerbak de knoflook, groentemix, oregano en paprikapoeder 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de gepelde tomaten toe, 50 ml water per persoon en verkruimel het bouillonblokje boven de pan. Maak de gepelde tomaten klein met een houten lepel, voeg de runderworstjes terug toe en laat 8 minuten koken.
Scheur ondertussen de basilicum klein.
Haal de runderworstjes weer uit de pan, voeg de fusilli toe en verhit nog 1 minuut
Verdeel het gerecht over de borden, serveer met de Italiaanse runderworstjes en garneer met de belegen kaas en basilicum.