Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers om met een plat stukje deeg te testen of de houtoven heet genoeg was?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Rucola
½ stuk(s)
Courgette
50 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Komkommer
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het is niet erg als de kaas wat brokkelt. Verkruimel deze stukjes met je vingers of snijd ze in kleine stukjes. Heb je geen grove rasp? Hak de grillkaas dan heel fijn.
Weetje: Courgette behoort tot de vruchtgroenten zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?