
Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers om met een plat stukje deeg te testen of de houtoven heet genoeg was?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Rode ui
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Pruimtomaat
½ stuk(s)
Courgette
50 gram
Witte grillkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie

Tip: Het is niet erg als de kaas wat brokkelt. Verkruimel deze stukjes met je vingers of snijd ze in kleine stukjes. Heb je geen grove rasp? Hak de grillkaas dan heel fijn.

Tip: Courgette behoort tot de vruchtgroenten zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

