Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 cm
Verse gember
125 gram
Champignons
1 stuk(s)
Ui
20 ml
Sojasaus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)2 stuk(s)
Zalmfilet
(BevatVis)150 gram
Parelcouscous
(BevatGluten, TarweKan bevattenMosterd, Soja, Lupine, Eieren)1 zakje(s)
Gomasio
(BevatSesamzaad)1 stuk(s)
Paksoi
2 el
Bruine basterdsuiker
2 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je langer de tijd? Laat de zalm dan langer marineren, zodat hij nog meer van de smaken opneemt.
Tip: Door de zalm is dit gerecht rijk aan omega 3-vetzuren en vitamine D. Omega 3-vetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten en vitamine D helpt bij de opname van calcium voor sterke botten.
Tip: Wil je meer saus? Voeg dan een scheutje water toe aan de pan met marinade.