
Enchilada's danken hun naam aan het Spaanse woord "enchilar", wat "kruiden met chili" betekent. In dit recept hebben we de chili eruit gehaald, zodat degenen die niet van pikant houden toch kunnen genieten van deze Mexicaanse klassieker!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ bosje(s)
Lente-ui
½ pak(ken)
Zwarte bonen
2 stuk(s)
Pruimtomaat
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ zakje(s)
BBQ-rub
½ stuk(s)
Limoen
50 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Zonnebloemolie
60 ml
Water voor saus
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.




