
Waar of niet waar? Pasta Alfredo is ontwikkeld door een Italiaanse chef genaamd Alfredo om zijn vrouw beter te laten eten. (Het juiste antwoord is: waar.)
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Kipfiletreepjes met grillkruiden
100 ml
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Farfalle
½ stuk(s)
Courgette
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Wittewijnazijn
1.5 el
Olijfolie
200 ml
Zoutarme kippenbouillon


Tip: Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan 70 gram farfalle per persoon en 50 ml slagroom. De rest van de farfalle kun je gebruiken voor een pastasalade en de room voor een soep.

