
De taco vindt zijn oorsprong in de Mexicaanse mijnen en dankt zijn naam aan een velletje papier met dynamiet ertussen. Ook deze taco zorgt voor een (smaak)explosie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
3 stuk(s)
Tacoschelpen
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Pruimtomaat
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ pak(ken)
Rode kidneybonen
½ stuk(s)
Paprika
40 gram
Gesnipperde rode ui
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
