De Kalamata olijf is een typisch Griekse olijf. De olijf heeft de naam te danken aan de stad Kalamata, wat in het zuiden van Griekenland ligt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
5 gram
Verse dragon en kervel
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Venkel
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Kalamata-olijven
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
[Plantaardige] boter
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan meerdere sauteerpannen.