Profitez d’un délicieux barbecue complet, livré chez vous, en un seul clic. Avec 4 sortes de viandes et poissons, 4 accompagnements et des sauces pour 4 personnes, cet été vous allez vous régaler !
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
gram
Pofaardappel
25 gram
Kruidenroomkaas
125 gram
Boter
10 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
2 stuk(s)
Maiskolf
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
130 gram
Grote scampi's
2 stuk(s)
Kipfilet met tuinkruiden en knoflook
2 stuk(s)
Varkensboerenworst
100 gram
Witte kool en wortel
40 gram
Mayonaise
30 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Biologische zure room
5 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Spies
2 stuk(s)
Runderspies
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Wittewijnazijn
2 tl
Mosterd
Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.
Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.
Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.