Bavette is een stuk van het rund dat wordt gesneden uit de vang - tussen bil en borst. Deze spier beweegt veel en geeft de bavette zijn unieke structuur en excellente smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Aardappelen
5 gram
Verse munt en bieslook
50 gram
Biologische zure room
125 gram
Rode kerstomaten
½ stuk(s)
Cantaloupemeloen
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Bavette van Blonde d'Aquitaine
1 el
[Plantaardige] boter
2 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
Olijfolie
Tip: Het beste kun je de bavette al een half uur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen.
Tip: Snijd de roomboter in kleine blokjes voordat je hem in de koekenpan doet. Dan wordt alle boter gelijkmatig verhit en voorkom je dat een deel van de boter verbrandt.
Tip: Wist je dat aardappelen super gezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, onze belangrijkste energiebron, rijk aan kalium voor een gezonde bloeddruk, vitamine B6 en B11 voor je energielevel, vezels voor gezonde darmen en vitamine C voor een sterke weerstand.