Wist je dat komkommers de temperatuur van het bloed en het lichaam kunnen verlagen? Daar komt ook de Engelse uitspraak 'cool as a cucumber' vandaan!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
â…“ zakje(s)
Surinaamse kruiden
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
¼
Tomatenpuree
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Verse bladselder
(Bevat Selderij)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Groene paprika
90 gram
Linguine
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ el
Zonnebloemolie
0.12 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Wittewijnazijn
½ el
Suiker
naar smaak
Zout
Tip: Je hoeft de gember niet te schillen voordat je hem raspt. Geen rasp in huis? Schil de gember dan wel en snijd zo fijn mogelijk.
Tip: Net als bij marineren trekken de smaken van de dressing nog beter in als je het een tijdje laat staan. Heb je geen haast? Wacht dan 5 minuten na het toevoegen van de komkommer voor je verdergaat met de rest van de stappen.
Tip: Houd je van pikant en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.