Nashi is een Aziatische vrucht die qua vorm lijkt op een appel maar qua smaak meer wegheeft van een peer - wat het ook eigenlijk is. Het vruchtvlees van de nashi is wit en heerlijk sappig. Hij speelt de hoofdrol in deze frisse fruitsalade.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Granaatappel
5 leaves
Verse munt
2 stuk(s)
Peer
1 stuk(s)
Bloedsinaasappel
naar smaak
Honing
Snijd de granaatappel door de helft. Houd een van de helften op je hand, met de snijkant naar beneden, boven een kom en tik er hard op met een houten lepel zodat de pitjes in de kom vallen.
Snijd de nashi in plakjes en verwijder, indien gewenst,de harde kern. Schil de bloedsinaasappel en snijd in plakken. Hak de muntblaadjes grof.
Leg de plakjes nashi en partjes bloedsinaasappel dakpansgewijs op de bordjes. Garneer met de munt, de granaatappelpitjes en honing naar smaak.