Receptontwikkelaar June: "Fatteh is een populair gerecht uit het Midden-Oosten. Het is niet alleen heerlijk, maar ook een briljante manier om oude pitabroodjes of flatbread te gebruiken! Mijn favoriete eigenschap van fatteh, afgezien van de verschillende lagen, romige, knapperige textuur en hartige kruiden, is dat je het gerecht samen eet en deelt."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Volkoren Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
½ pak(ken)
Kikkererwten
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Citroen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Tahin
(Bevat: Sesamzaad)
½ zakje(s)
Ras el hanout
½ el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?