Skip to main content
Zuurdesembrood met roerei en avocado
Zuurdesembrood met roerei en avocado

Zuurdesembrood met roerei en avocado

Sur du pain au levain

4.1
(42)

Breakfast box !

Allergenen:
Gluten
Soja
Sesamzaad
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)

½ stuk(s)

Avocado

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2443 kJ
Energie (kcal)584 kcal
Vetten25 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten64 g
Vezels5 g
Eiwitten24 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het zuurdesembrood 8 minuten in de oven.

Snijd de avocado in plakken.
2

Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.

Kluts de eieren.
3

Kluts de eieren met een vork of garde in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak al roerende een roerei.

Eet smakelijk!
4

Snijd het brood open, smeer met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Bestrooi met extra peper naar smaak.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders