
Rijst met een korte korrel verschilt in vorm, textuur en zetmeelgehalte van rijst met een lange korrel. De ene is dikker en plakkeriger na het koken, terwijl de andere losser en luchtiger van textuur is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Zoete aardappel
½ zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Wortel
40 gram
Veldsla
40 gram
Witte langgraanrijst
1 stuk(s)
Oranjehoen krokante kipschnitzel
(Bevat: Tarwe, Gerst, Gluten)
½ stuk(s)
Komkommer
1 el
Olijfolie
2 el
Wittewijnazijn
1 el
Suiker
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout


Gezondheidstip: Let jij op je calorie-inname? Laat de rijst dan achterwege en bewaar voor een andere keer.

