Panko heeft een grovere korrel dan gewoon paneermeel en geeft hierdoor een extra knapperig korstje bij het bakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Paprikapoeder
100 gram
Kipfilethaasjes
1.5 stuk(s)
Tomaat
â…“ stuk(s)
[Mini-]komkommer
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
1 zakje(s)
Zoet-pikante chilisaus
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
2 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het krokantste resultaat gebruik je een heteluchtoven. Heb jij die niet? Verwarm de oven dan voor op 240 graden en houd dezelfde baktijd aan.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!